Over ons

marcommunity | bureau voor marketing en communicatie

Wij zijn Marcommunity! Allround marketing en communicatiespecialisten met meer dan 20 jaar ervaring in reclame & communicatie. We hebben (bijna) alles in huis. Van strategie tot project- & event management, Copywriting, Art Direction, DTP, Programmeren, fotografie, filmproducties & nog veel meer. Dat maakt ons zo multifunctioneel, flexibel en efficiënt!

We help brands make new friends

We zijn erg goed in het creatief vertalen en uitvoeren van marketing en communicatieopdrachten! Onze opdrachtgevers weten meestal al redelijk wat ze willen. En uiteindelijk gaat het om meer en tevreden klanten, een grote community en dus meer vrienden. Maar hoe vertaal je dit naar een creatief idee dat zowel effectief én betaalbaar is? Alleen met een creatief idee komen, is het halve werk. Een minstens even grote uitdaging is het realiseren van een creatief idee in betaalbare communicatiemiddelen. Wij zijn gespecialiseerd in creatieve ideeën, van strategie tot de volledige uitvoering ervan!

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons bureau, de effectiviteit en de betaalbaarheid van onze campagnes? Neem dan vrijblijvend contact op met Tonnie van Rijn (tonnie@marcommunity.nl ) of Marc Verweij (marc@marcommunity.nl) of bel ons op 06 44 55 20 90 of 06 249 18 947.